Sobre aquest llibre

Una petita odissea a la recerca de l’empatia i l’amistat. 

Aquesta és l’aventura del pirata Ulisses el Barba-Roig. Un pirata que tenia tanta gana que un dia va decidir menjar-se totes les estrelles. Però com s’ho farà per arribar al cel? I què en dirà la lluna de quedar-se tota sola? Una divertida i delicada història amb sirenes, remolins de vent, balenes gegants, cofres amb tresors i moltes estrelles.

Amb la col·laboració d’Associació ELNA. Les activitats suggerides al final del llibre per treballar l’empatia han estat supervisades per tècniques en educació emocinal d’aquesta ONG centrada en formar nens, pares i mestres en l’educació emocional.

Amb material per treballar a casa. El llibre ve acompanyat d’exercicis d’educació emocional per aprofundir al màxim en l’objectiu que pretén transmetre el llibre i per potenciar la comunicació a les llars.

Amb una estrella de l’empatia de regal! Disponible a l’apartat de Descàrregues. Anar-hi

Sobre els autors.

Albert D. Arrayás. Autor-il·lustrador.  Nascut a Barcelona el 1990. Il·lustrador de llibres infantils i de qualsevol altre projecte creatiu com murals, col·laboracions creatives, exposicions. Ha editat també amb Babulinka Books “La gota i el cirerer“. Més informació www.albertarrayas.com

 

  • Un llibre per a: treballar l’emoció de l’empatia
  • Edat recomenada: A partir del 3 anys
  • Autor: Albert D. Arrayás
  • Il·lustrador: Albert D. Arrayás
  • Col·lecció: Llibres per a l’educació emocional