Sobre aquest llibre

Un llibre per fer-se moltes preguntes i petar-se de riure.

Pensar per créixer, pensar per ser més lliures.
Pensar sobre el BÉ i el MAL amb HUMOR, perquè l’humor ofereix un marc idoni per tractar temes complexos. Un àlbum que obre diàlegs infinits, perquè amb els nanos, i amb el vehicle adequat, es poden recórrer tots els camins. No us el perdeu! Riureu, pensareu, dubtereu, gaudireu!
Més sovint del que pugui semblar ens preguntem sobre el bé, la veritat, sobre què som i què hem de ser; i els nens també ho fan si se’ls deixa l’espai i el temps per a fer-ho.

Una obra que va ser el projecte final del MA de la il·lustradora anglesa Farren Phillips; perquè ja sabeu que a Babulinka mirem de donar donar veu a talents emergents.

Sobre l’autora.
Farren Phillips. Al créixer a Anglaterra, Farren volia ser pirata. Quan un dia va descobrir que patia de mareig, va decidir anar a estudiar a l’Escola d’Art de Cambridge i convertir-se en autora i il·lustradora. Encara té una espasa i un barret divertit, però navega molt menys i fa molts més gargots. Principalment, passa el seu dia de treball pintant animals rodons, i escrivint i investigant filosofia i història. Quan no està escrivint o il·lustrant, a Farren li agrada col·leccionar llibres sobre la moda del segle XIX, coure pastissos excèntrics i fer petits barrets per al seu gat, Gordon.

  • Un llibre per a: Fer-se preguntes sobre coses importants
  • Edat recomanada: Dels 7 anys fins els 120
  • Autora/I·llustradora: Farren Phillips
  • Traductor: Carlos Mayor
  • Col·lecció: Llibres per a l’educació emocional

«No puc ensenyar res a ningú,
només puc fer-los pensar.» Sòcrates.