Hem quedats bocabadats, impressionats, meravellats, emocionats, espatarrats i al·lucinats del enorme talent que teniu!

 

US PRESENTEM ELS GUANYADORS i GUANYADORES DEL CONCURS

CATEGORIA INFANTIL

  • MEDALLA OR. La guanyadora d’aquesta categoria ha estat la SRTA. POMPKINS (10 anys) per l’obra L’Amagatall de la TERRA. El jurat ha destacat la complexitat en la seva estructura, la capacitat de donar veracitat a mons fantàstics amb un estil d’escriptura àgil i concís.
  • MEDALLA PLATA. El segon classificat d’aquesta categoria ha estat NIMU FERRER (10 anys) per l’obra BLANÇA. El jurat ha destacat la capacitat per crear una història a partir d’un absurd, els lligams que el sustenten i el gran sentit de l’humor resultant de la peça literària.
  • MEDALLA BRONZE. La tercera classificada ha estat PETÚNIA BLANCA (8 anys) per l’obra Els núvols i les seves històries. El jurat ha destacat l’altíssima sensibilitat del plantejament, la delicada redacció en gairebé prosa poètica i la voluntat de posar en relleu la necessària observació de la bellesa de la vida.

 

CATEGORIA JUVENIL

  • MEDALLA OR. La guanyadora d’aquesta categoria ha estat NIA DEL MAR (11 anys) per l’obra Perduda. El jurat ha destacat la maduresa de l’escriptura en un exercici catàrtic de creació literària, així com un deliciós ús d’imatges visuals i metàfores de gran sensibilitat en el periple emocional de la veu narrativa.
  • MEDALLA PLATA. El segon classificat d’aquesta categoria ha estat BONSAI (12 anys) per l’obra Un retrobament inesperat. El jurat ha destacat la dificultat del punt de vista del narrador (al no ser un humà), la sensibilitat cap al tema que aborda i la giravolta del guió al final de l’obra, que deixa sorprès al lector i amb molt bon sabor de boca.
  • MEDALLA BRONZE. La tercera classificada ha estat HEXE GIRL (11 anys) per l’obra Sentiments des del confinament. El jurat ha destacat la capacitat per transmetre els sentiments a través de l’escriptura i també per aconseguir plasmar l’evolució del personatge a nivell emocional.

La categoria Microrelats ha quedat deserta.

Gràcies a tots i a totes per participar!

Us demanem una mica de paciència en la recepció dels llibres signats, ja que amb el confinament serà més difícil portar a terme la dedicatòria dels llibres. Pero no patiu, us arribaran!