Sobre aquest llibre

Una divertíssima i emotiva història per a que els nens aprenguin a identificar què i com els fan sentir les diferents emocions. 

Què passaria si un dia un nen es mengés la paraula alegria? I la paraula por?
I si decidís no menjar-se’n cap? Aquest és el punt de partida d’aquest original àlbum il·lustrat que pretén ser una eina per aprendre a expressar les diferents emocions que sentim. Un llibre per ajudar als petits lectors a precisar, concretar i poder definir els seus sentiments i així, amb llenguatge emocional, poder transmetre i entendre què succeix en el seu interior. Un llibre molt divertit per acompanyar-vos en el bell, intens i emotiu viatge cap a l’interior dels petits i de vosaltres mateixos.

Amb la col·laboració d’Associació ELNA. El llibre ha estat supervisat per tècniques en educació emocinal d’aquesta ONG centrada en formar nens, pares i mestres en l’educació emocional.

Amb material per treballar a casa. El llibre ve acompanyat d’exercicis d’educació emocional per aprofundir al màxim en l’objectiu que pretén transmetre el llibre i per potenciar la comunicació a les llars.

Amb un divertit menjaclosques de les emocions de regal! Descarrega-te’l a l’apartat de Descàrregues. Anar-hi

Recomanat a:
1. Diari El Punt AvuiVeure document.
2. TV3 – Els Matins. Recomanacions de lectura de Martí Gironell. http://www.tv3.cat/videos/4842832/Llibres-amb-amor-per-comencar-lany

 

  • Un llibre per a: Aprendre a expressar les emocions
  • Edat recomenada: A partir del 4 anys
  • Autor: Marlet
  • Il·lustrador: Jordi Sunyer
  • Col·lecció: Llibres per a l’educació emocional