Sobre aquest llibre

Un divertit àlbum il·lustrat per descobrir que en equip, junts, arribem més lluny. 

Un petit poble al cor d’una vall. Un petit poble on tothom anava a la seva, sense preocupar-se gaire dels assumptes dels altres. Fins que un dia va passar un fet del tot extraordinari… I van haver de començar a entendre’s per solucionar-ho.
Una història coral on la força i la gran expressivitat de la il·lustració posa de manifest la màgia de Anna Aparicio Català, que s’estrena com a autora-il·lustradora amb aquesta magnífica obra.

Amb la col·laboració d’Associació ELNA. Les activitats suggerides al final del llibre han estat supervisades per tècniques en educació emocinal d’aquesta ONG centrada en formar nens, pares i mestres en l’educació emocional.

Amb una flor d’aigua de regal! Descarrega-te’l a l’apartat de Descàrregues. Anar-hi.

 

Sobre l’autora.
Anna Aparicio Català va néixer a Barcelona el 1991. És graduada en Belles Arts (especialitat de dibuix) per la Universitat de Barcelona i estudia il·lustració a l’Escola de la Dona. Actualment està cursant un màster en Llibres i Literatura Infantil i Juvenil de la Universitat Autònoma de Barcelona en col·laboració amb el Banco del Libro de Venezuela. Ha il·lustrat diversos àlbums en editorials infantils/juvenils de llarg recorregut. Aigua és el seu primer projecte personal.

  • Un llibre per a: Descobrir que en equip és més fàcil caminar
  • Edat recomanada: A partir dels 3 anys
  • Autora: Anna Aparicio català
  • Il·lustradora: Anna Aparicio català
  • Col·lecció: Llibres per a l’educació emocional