No fem llibres perquè sí.

Tots formen part d’un projecte nascut d’una inquietud personal. De la sincera voluntat de contribuir a fer un món més harmònic. Amb tota la humilitat, tan sols editant llibres que inspirin, que ajudin a despertar la felicitat interior. Perquè creiem amb totes les nostres forces que la suma d’individus feliços fa un món millor.

 

img4

Què cal saber dels nostres books.

  • ¡Llibres, llibres, llibres! Per davant de tot, expliquem històries.
  • Ens prenem molt seriosament el desenvolupament interior de la persona. Per això fem llibres tremendament originals i educatius. No són llibres d’autoajuda, són llibres emocionalment inspiradors.
  • Col·laborem amb professionals de l’educació emocional i especialitzats en despertar el benestar interior. La nostra intenció també és transmetre els seus coneixements a través dels nostres llibres.
  • Llibres pensats per interactuar i dialogar. Perquè volem que a casa i a les escoles les emocions es comuniquin, s’expliquin, s’integrin i no es reprimeixin. Per això, sovint, vénen  acompanyats d’idees i qüestionaris de treball per aprofundir en el contingut.
  • No sabem com anirà evolucionant el nostre catàleg. Però sí sabem que hi haurà tres col·leccions: Llibres per a l’educació emocional; Llibres per al benestar interior; I Petites Joies per a Grans Lectors. Tots ells emocionalment inspiradors i fets amb molt d’amor; perquè valorem més la qualitat que la quantitat i perquè els recursos dels quals disposem volem destinar-los a fer llibres molt especials en tots els sentits.

 

I aquest nom tan estrany?

La paraula Babulinka significa àvia en rus. Un mot extret del llibre “El jugador” de Dostoyevski. La vam escollir per dues raons. Perquè es tracta de ser “Savis” el més aviat possible. I, en segon lloc, per retre homenatge al gran Dostoyevski.
Els llibres, per damunt de tot, seran llibres. Hauran d’emocionar, entretenir i, per descomptat, complir amb el seu objectiu.

Babulinka Books

Contactar

Mestres, terapeutes, psicopedagogs...
Teniu molt per aportar!

Si penseu que fan falta materials sobre l'educació emocional, si teniu idees que podrien ajudar a despertar el benestar interior i la felicitat dels nens (i no tan nens)... 

Parlem-ne! Junts mirarem de fer realitat els vostres projectes.

Contactar