Sobre aquest llibre

Amics, amigues… la tristesa no és invencible!

Unes bruixes malvades han robat la Tristània Imperial, una poció màgica custodiada al Magatzem de bruixes i bruixots del parc d’atraccions del Tibidabo. L’objectiu? Entristir el parc, la ciutat i el món sencer! En Buri Buri i els seus amics hauran de triar entre esdevenir malvats o lluitar per fer brillar l’alegria. Una història sobre el bé i el mal, en la qual l’amor i l’alegria seran la màgia més poderosa.

Tristània Imperial no és ben bé un àlbum, no és ben bé un conte i tampoc no és ben bé una novel·la. I què? Més aviat ho és tot a la vegada, perquè quan l’alegria es rebel·la tots els límits trontollen.

Amb material per treballar a casa. El llibre ve acompanyat d’exercicis d’educació emocional per aprofundir al màxim en l’objectiu que pretén transmetre el llibre i per potenciar la comunicació a les llars.

A LES VOSTRES LLIBRERIES A PARTIR DEL 8 DE JUNY!

Sobre els autors.

Jaume Copons.  Guionista de Barri Sèsam (TVE), creador de programes de televisió infantils com Los Lunnis (TVE), Los Algos (Cuatro). Ha escrit més de 40 novel·les infantils i juvenils entre les quals destaca la col·lecció l’Agus i els monstres, editada per Combel Editorial.

Liliana Fortuny.  Ha treballat animant sèries, espectacles, spots i artistes com Estudio Mariscal o Benecé Produccions. Il·lustradora infantil de varis llibres publicats. És co-autora de la col·lecció l’Agus i els monstres.

Andreu Sánchez.  Creador d’en Buri Buri i de la companyia l’Escamot Volador. Gestiona l’animació del parc del Tibidabo, del Magatzem de Bruixes i Bruixots i és productor del Hotel Krueger.

 

  • Un llibre per a: connectar amb l’emoció de l’alegria
  • Edat recomenada: A partir de 4 anys
  • Autor: Jaume Copons & Andreu Sánchez
  • Il·lustrador: Liliana Fortuny
  • Col·lecció: Llibres per a l’educació emocional