Sobre aquest llibre

Un àlbum il·lustrat sobre el pas del temps i les noves oportunitats. 

Una història on, al voltant d’un banc blau, uns s’enamoren, d’altres fan amistat i d’altres s’acomiaden per sempre. L’únic que roman, impertorbable, és el banc. Una deliciosa obra que parla dels cicles de la vida, d’històries circulars, de la meravella que resulta saber que sempre podem tornar a començar.

Amb la col·laboració d’Associació ELNA. Les activitats suggerides al final del llibre han estat supervisades per tècniques en educació emocinal d’aquesta ONG centrada en formar nens, pares i mestres en l’educació emocional.

Premis.
El banc Blau ha estat guardonat amb el Premi Llibreter 2017, en categoria d’Àlbum Il·lustrat.
01/07/2017  El Punt Avui
01/07/2017  Diari Ara
01/07/2017  Núvol

 

Sobre l’autor.
Albert Asensio treballa com a il·lustrador per a editorials com Anaya, Joventut, Random House Mondadori, Teide, Cruïlla o Planeta i diaris com La Vanguardia. 

Fins ara ha rebut un Laus de Bronze pel cartell de Fira Tàrrega 2010 (disseny gràfic de l’estudi Miquel Puig), un premi amb el llibre Kim de Rudyard Kipling, Editorial Joventut del Banco del Libro de Venezuela i 3 Premis Junceda; per millor coberta de llibre, millor publicitat i millor il·lustració científica respectivament. Ha il·lustrat La sopa de l’avi, també amb Babulinka Books.

  • Un llibre per a: Aprendre a observar el pas del temps, la vida
  • Edat recomanada: A partir dels 5 anys
  • Autor: Albert Asensio
  • Il·lustrador: Albert Asensio
  • Col·lecció: Llibres per a l’educació emocional