Sobre aquest llibre

Un àlbum per reflexionar sobre el fet de compartir la vida.

Una nena i un nen viuen en un llibre. Ella, a la pàgina dreta, ell a l’esquerra. Cadascú viu feliç, creant el seu món. Però què passa, si un dia, un d’ells s’aventura a entrar a la pàgina de l’altre? Aquest serà el punt d’inflexió, l’inici d’una batalla de color i espai. Després de la batalla, despertaran a la pàgina de l’altre, descobrint així que hi ha molts colors des dels quals observar la vida.
I si al final resultés que dibuixant plegats la vida fos més bella?

Dues realitats, dues paletes de color. I una doble pàgina per compartir.
Un àlbum fet a 4 mans, dos il·lustradors fent un exercici de creativitat i generositat compartida dibuixant junts  en un únic full. Una petita joia coronada amb un magnífic text a càrrec d’Àngel Burgas.

Sobre els autors.
Ignasi Blanch. (Roquetes, 1964) Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona amb més de 40 llibres publicats, un il·lustrador referent a Catalunya, Espanya i molts països europeus. Resident a Berlín quan va caure el mur, va ser triat com a únic representant d’Espanya en el projecte internacional East Side Gallery. Actualment treballa com a il·lustrador i també participa en exposicions i sessions didàctiques al Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Saarbrücken, (Alemanya) des de l’any 2001. És el coordinador de l’especialitat de il·lustració a “L’Escola de la Dona-Espai Francesca Bonnemaison” de la Diputació de Barcelona, ​​(Premi Junceda d’Honor 2005). Realitza xerrades, tallers i sessions didàctiques sobre estil, lectura d’imatge i il·lustració per a escoles i associacions vinculades al món de la literatura infantil i la il·lustració, com l’Ateneu de Barcelona i Arteleku a Donosti.

Anna Aparicio Català. Va néixer a Barcelona el 1991. Una jove promesa de la il·lustració. El seu primer àlbum il·lustrat AIGUA, ja ha estat traduït a 5 llengües. És graduada en Belles Arts (especialitat de dibuix) per la Universitat de Barcelona i estudia il·lustració a l’Escola de la Dona. Actualment està cursant un màster en Llibres i Literatura Infantil i Juvenil de la Universitat Autònoma de Barcelona en col·laboració amb el Banc del Llibre de Veneçuela. Ha il·lustrat diversos àlbums en editorials infantils / juvenils de llarg recorregut. Veïns és el seu segon treball personal (després de la publicació d’Aigua, opera prima, també publicat en Babulinka Books).

Àngel Burgas. (Figueres, 1965) Un prestigiós autor que alterna la literatura per a adults i joves, compaginant l’escriptura amb l’ensenyament. Entre les seves obres destaquen Show, Adéu (Premi Mercè Rodoreda 2001 i Premi de la crítica Serra d’Or 2003), MAX (Premi Joaquim Ruyra 2003), El club de la cistella (Premi Josep M.Folch i Torres 2006), Segon trimestre (Premi La Galera Joves Lectors 2008) i Noel et busca (Premi Crítica Serra d’Or 2013 de novel·la juvenil), entre d’altres.

 

  • Un llibre per a: Reflexionar sobre què significa compartir
  • Edat recomanada: A partir dels 4 anys
  • Text de: Àngel Burgas
  • Autor/I·llustrador: Ignasi Blanch i Anna Aparicio
  • Col·lecció: Llibres per a l’educació emocional