Sobre aquest llibre

Pot una gota de pluja viure per sempre?

Una gota d’aigua entossudida a viure eternament.
Un cirerer savi que li explica que això és impossible.
I l’aventura d’endinsar-se en l’interior de l’arbre per transformar-se en una gota de saba.
Una poètica història sobre la por als canvis, sobre com la transformació és constant en tot el que ens envolta i sobre el cicle de la vida.

Aquest llibre obre un espai meravellós per parlar de la por a les pèrdues o de les separacions però també, als canvis d’escola, de cercles d’amics, de l’entorn i fins i tot a la pròpia por de créixer i deixar de ser nens. Aprendre la capacitat d’entendre-la i acceptar-la és fonamental per seguir avançant amb autoconfiança i autoestima. I aquest llibre permet abordar-ho amb delicadesa i poesia mitjançant una història tendre i original.

Compartim emocions. Aquest llibre té una doble versió de text, una per al nen i l’altra per a l’adult. D’aquesta manera tots podeu gaudir de la lectura de l’obra i, a la vegada, compartir-ne el missatge.

Amb la col·laboració d’Associació ELNA. Les activitats d’aquest llibre han estat supervisade per tècniques en educació emocinal d’aquesta ONG centrada en formar nens, pares i mestres en l’educació emocional.

Amb material per treballar a casa. El llibre ve acompanyat d’exercicis d’educació emocional per aprofundir al màxim en l’objectiu que pretén transmetre el llibre i per potenciar la comunicació a les llars.

Sobre els autors.

Mario Satz. Autor. Nascut el 1944, a Coronel Pringels, Buenos Aires. Filòleg, assagista, poeta, novel·lista i traductor. Viatjant incansable i gran estudiós de la Càbala i l’Antropologia. Ha editat una dotzena d’assajos, entre els quals es compten Música per als instruments del cos (Miraguano, 2000) i Les vocals del riure (Miraguano, 2001). És autor de vàries novel·les i els seus darrers llibres són: Amore Ludum (Madris, 2008) i El criador de cuques de llum (Barcelona, 2010). Ha publicat, també a Babulinka Books, la deliciosa obra La Sopa de l’avi. Més informació www.mariosatz.com.ar.

Albert D. Arrayás. Il·lustrador. Nascut a Barcelona el 1990. Il·lustrador de llibres infantils i de qualsevol altre projecte creatiu com llibres de totes les disciplines, murals, col · laboracions creatives i exposicions. Més informació www.albertarrayas.com.

 

  • Un llibre per a: Parlar de la por als canvis
  • Edat recomenada: A partir dels 5 anys fins els 108
  • Autor: Mario Satz
  • Il·lustrador: Albert D. Arrayás
  • Col·lecció: Llibres per a l’educació emocional