Sobre aquest llibre

Ja fa dos anys que escric aquest diari i em sembla que ha esdevingut el meu segon millor amic.

Han passat dos anys des que la Duna va començar a escriure el seu diari.
Ara té 14 anys. Ara s’entén millor a si mateixa, i al món potser.
Però la seva amistat amb el Max ha madurat i els sentiments d’amor entre tots dos comencen a complicar-se. A la mare no hi ha qui la desenganxi del Manel, que a més té un fill petit que viurà a casa la Duna. I l’avi Ignasi s’ha enamorat. Per si tot això fos poc, l’esperit autèntic del poble està en perill: una empresa promotora vol canviar greument el preciós paisatge de Dunes. La colla baliga-balaga, però, hi tindrà molt a dir. I molt a fer!

DUNES no és una segona part. És una obra amb caràcter propi, tot i que el lector del primer diari de DUNA hi trobarà alguns guinyos. En aquest diari d’un altre estiu, Duna se n’adona que créixer implica entreveure la complexitat del món. Però també que l’actitud enfront la vida pot marcar una gran diferencia en les conseqüències d’allò que ens passa i sentim.

Per als que vulgueu saber més sobre el primer diari de la Duna, narrativa que ja ha connectat amb més de 12.000 lectors,  podeu fer clic aquí.


Sabíeu que… Dunes ha guanyat el Premi Llibreter 2020 en categoria de Literatura infantil i juvenil? Ara més que mai… No us el perdeu!Sobre els autors.

Muriel Villanueva. Autora. Llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada, diplomada en Educació Musical, professora d’escriptura creativa i mestra de música. Ha publicat el conte infantil La Tània i totes les tortugues (Cruïlla), el poemari Poemes sense punts de goma (Institut d’Estudis Ilerdencs) i cinc novel·les: Mares, i si sortim de l’armari? (Empúries, traduïda a quatre llengües), Jo toco i tu balles (Montflorit), Baracoa (Montflorit), La gatera (Ara Llibres) i Motril 86 (Proa). Ha rebut diversos premis, entre els quals destaquen el Just M. Casero de Novel·la Curta, el de la Crítica dels Escriptors Valencians i Les Talúries de Poesia. Més informació a www.murielvillanueva.com.

Ferran Orta. Il·lustrador. (Riba-roja d’Ebre, 1989). Format com a il·lustrador a cavall entre Tarragona (Escola d’Art i Disseny) i Barcelona (Escola de la Dona), on va cursar els seus estudis en il·lustració, àlbum il·lustrat i edicions personals. Ha col·laborat en diferents projectes editorials i exposicions tant de caràcter individual com col·lectiu, d’entre els quals destaquen: Premi Taronja en Il·lustració (2011), Saló del Llibre de Mollerussa (2013 i 2014), murals infantils a la Vall d’Hebron (2014), i va ser seleccionat al WeArt Festival Barcelona (2014). Més informació a facebook.com/Ferran-Orta.

 

  • Un llibre per a: Connectar amb les emocions que es desperten a l’inici de l’adolescència
  • Edat recomenada: A partir d’11 anys
  • Autora: Muriel Villanueva
  • Il·lustrador: Ferran Orta
  • Col·lecció: Petites Joies per a Grans Lectors