Sobre aquest llibre

Qui no té dret a omplir una maleta amb el somni d’una vida millor?

Una maleta que passa de mà en mà, testimoni silenciós de vides diferents que transcorren durant el segle XX. Les colònies tèxtils, la revolució obrera, la guerra civil, l’exili, el fes l’amor i no la guerra, la caiguda del franquisme. I les migracions –volgudes o no– que mai s’aturen.

Un relat poètic que ens porta a reflexionar sobre la tendència cíclica de la història, que tendeix a repetir-se, com si no n’aprenguéssim mai prou.


Sobre les autores.

Núria Parera Ciuró. Autora. Va néixer a Barcelona el 1972. És llicenciada en Ciències de la Informació i s’ha format com a escriptora a l’Obrador de la Sala Beckett, a Barcelona. Com a guionista de sèries d’èxit de televisió ha format part de l’equip de Ventdelplà, Infidels, La Riera i Les de l’hoquei, entre moltes altres. També ha escrit teatre per a joves i contes, com la col·lecció Les aventures de la gata Marga (Alrevés) i l’àlbum El meuavi i jo (Juventud). També col·labora com a periodista i és professora de guió.

María Hergueta. Il·lustradora. Va néixer a València el 1984. És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Salamanca. Va estudiar il·lustració a l’Escola Massana d’Art i a les facultats de Belles Arts de Brera (Itàlia) i Barcelona. El seu primer llibre il·lustrat, Cuando no estás aquí, va rebre el Premi Junceda 2013 i fou seleccionat per al prestigiós catàleg The White Ravens. Des de llavors ha seguit treballant com a il·lustradora col·laborant amb editorials, diaris i revistes de diferents països. www.mariahergueta.com

 

  • Un llibre per a: Reflexionar sobre la tendència cíclica de la història
  • Edat recomenada: A partir de 12 anys
  • Autora: Núria Parera
  • Il·lustradora: María Hergueta
  • Col·lecció: Petites Joies per a Grans Lectors