Sobre aquest llibre

8a edició. La Duna ja acompanya a més de 10.000 lectors!
Un diari d’una nena de dotze anys, un procés de maduresa i aprenentatge.

Hola. Em dic Duna i aquest és el meu diari d’estiu. Estic amb les meves dues germanes a casa l’avi, un malcarat. La mare ens ha deixat tirades en aquest poble blanc i blau davant del mar i el mestre de l’escola m’ha posat com a deures que escrigui tot el que em passi abans d’entrar a l’institut. No ho negaré: semblava que seria l’estiu més avorrit de la meva vida. Ara, però, entre la colla baliga-balaga, els secrets de l’avi, i un noi súper interessant que he conegut al bosc, sembla que la cosa es va animant. Tot apunta que aquest serà un estiu especial, de descobertes, d’aquells que fan créixer.

Amb un diari de les emocions de regal! Escriure un diari és la millor manera de connectar amb nosaltres mateixos. Us podeu descarregar des del web un diari de les emocions que podreu personalitzar amb les vostres experiències i on podreu deixar reflectit el vostre estat emocional. Imprimiu el full tants cops com dies volgueu descriure i descobriu l’increïble experiència d’escriure un diari personal. Per descarregar-la cliqueu aquí.

Amb la col·laboració d’Associació ELNA. L’activitat d’aquest llibre ha estat supervisada per tècniques en educació emocinal d’aquesta ONG centrada en formar nens, pares i mestres en l’educació emocional.

Sobre els autors.

Muriel Villanueva. Autora. Llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada, diplomada en Educació Musical, professora d’escriptura creativa i mestra de música. Ha publicat el conte infantil La Tània i totes les tortugues (Cruïlla), el poemari Poemes sense punts de goma (Institut d’Estudis Ilerdencs) i cinc novel·les: Mares, i si sortim de l’armari? (Empúries, traduïda a quatre llengües), Jo toco i tu balles (Montflorit), Baracoa (Montflorit), La gatera (Ara Llibres) i Motril 86 (Proa). Ha rebut diversos premis, entre els quals destaquen el Just M. Casero de Novel·la Curta, el de la Crítica dels Escriptors Valencians i Les Talúries de Poesia. Més informació a www.murielvillanueva.com.

Ferran Orta. Il·lustrador. (Riba-roja d’Ebre, 1989). Format com a il·lustrador a cavall entre Tarragona (Escola d’Art i Disseny) i Barcelona (Escola de la Dona), on va cursar els seus estudis en il·lustració, àlbum il·lustrat i edicions personals. Ha col·laborat en diferents projectes editorials i exposicions tant de caràcter individual com col·lectiu, d’entre els quals destaquen: Premi Taronja en Il·lustració (2011), Saló del Llibre de Mollerussa (2013 i 2014), murals infantils a la Vall d’Hebron (2014), i va ser seleccionat al WeArt Festival Barcelona (2014). Més informació a facebook.com/Ferran-Orta.

Mencions.

_ LLibre nominat al Premi Atrapallibres 2016.
_ Llibre seleccionat com a representant d’Espanya al Saló de LIj de Río de Janeiro 2016.
_ Llibre seleccionat com un dels millors llibres de l’any 2015 pel Clijcat (Consell Català de Literatura Infantil i Juvenil).

 

  • Un llibre per a: Connectar amb les emocions que es desperten a l’inici de l’adolescència
  • Edat recomenada: A partir de 12 anys
  • Autora: Muriel Villanueva
  • Il·lustrador: Ferran Orta
  • Col·lecció: Petites Joies per a Grans Lectors