Sobre aquest llibre

Delicat, tendre, emocionant. En aquesta deliciosa faula, Mario Satz ens ensenya que un senzill plat de sopa conté gairebe tota la saviesa del món.  

Pot l’amor alimentar l’ànima?
Catalina i el seu avi Ezra ordeixen, sense saber-ho, una història tendra que frega el sentit clàssic de les faules.
Una adoslescent que viu sota el pes de l’anorèxia és salvada in extremis pel seu avi jubilat que la cura amb un “senzill” plat de sopa. Una bella història que ens ensenya que no hi ha vis medica que superi l’amor i que ens mostra una relació entre un avi i una néta que pot inspirar molta gent. Una joia de gran valor literari que emociona des de la primera pàgina i que ens il·lumina amb petites perles de saviesa. Ideal per transmetre als adolescents la importància de l’amor cap a un mateix i cap als altres i per gaudir d’ una lectura serena i inspiradora els adults. Les delicades il·lustracions d’Albert Asensio acaben d’arrodonir el valor artístic d’aquesta Petita Joia per a Grans Lectors.

Mario Satz. Nascut el 1944, a Coronel Pringels, Buenos Aires. Filòleg, assagista, poeta, novel·lista i traductor. Viatjant incansable i gran estudiós de la Càbala i l’Antropologia. Ha editat una dotzena d’assajos, entre els quals es compten Música per als instruments del cos (Miraguano, 2000) i Les vocals del riure (Miraguano, 2001). És autor de vàries novel·les i els seus darrers llibres són: Amore Ludum (Madris, 2008) i El criador de cuques de llum (Barcelona, 2010).

Albert Asensio. Horta de Sant Joan, 1974. El món editorial compta amb la seva bella feina des de 2007. Ha rebut un Laus de Bronze pel cartell de “Fira Tàrrega 2010”, un premi amb el llibre Kim, de l’editorial Joventut, premiat pel Banco del Libro de Venezuela i ha estat guardonat amb tres premis Junceda.

Recomanat a:
1. Revista Faristolwww.clijcat.cat/faristol/paginas/llibreters.php
2. Lecturàlia. Secció de recomanacions de lectura de Màrius Serra Catalunya Ràdio. http://www.catradio.cat/audio/776976/Lecturalia-amb-Marius-SerraDes
3. Diari Ara. Monogràfic sobre llibres infantils-juvenils que han marcat el 2013. Veure pdf.
4. Diari El Punt Avui. Veure.
5. TV3 – Els Matins. Recomanacions de lectura de Martí Gironell. http://www.tv3.cat/videos/4842832/Llibres-amb-amor-per-comencar-lany

 

  • Un llibre per a: Descobrir que l’amor és la força que mou el món
  • Edat recomenada: Dels 13 fins a 101 anys
  • Autor: Mario Satz
  • Il·lustrador: Albert Asensio
  • Traductor: Iñaki Tofiño
  • Col·lecció: Petites Joies per a Grans Lectors