Sobre aquest llibre

Àlbum finalista del Premi de Literatura Infantil i Juvenil del Consell Nòrdic.

Stína era una nena que sempre tenia fred. A l’estiu, vestia mitges i mitjons i no podia ni apropar-se a una piscina. A l’hivern encara era pitjor, no sortia mai, mai, mai, de casa. Com podien la resta de nens jugar a fora? Que no es morien de fred? Fins que un dia, la visita d’uns nens escalfarà el seu cor i canviarà la seva vida per sempre.

Text deliciós i il·lustració delicada, pura estètica nòrdica, amb una magnífica traducció al català de Jordi Martín Lloret, traductor guardonat l’any 2013 amb el Premi de traducció de Barcelona.

Premis. “Stína. La nena de gel”, ha guanyat diferents premis a Islàndia i és el cinquè llibre de Lani Yamamoto. Ha estat àlbum finalista l’any 2014 per al prestigiós “Nordic Prize for Children’s and Young People’s Literature” (atorgat pel Consell Nòrdic).

Sobre l’autor.

Lani Yamamoto ha escrit i il·lustrat la sèrie Albert, llibres il·lustrats de filosofia per a nens, traduïts ja a 12 idiomes. Lani té experiència i relació amb el camp de la psicologia, el cinema i la religió comparada. Diu, però, que la seva millor escola han estat els seus dos fills. Actualment viu a Islàndia, amb la família.

  • Un llibre per a: vèncer les pròpies limitacions
  • Edat recomenada: a partir de 5 anys
  • Autor: Lani Yamamoto
  • Il·lustrador: Lani Yamamoto
  • Col·lecció: Llibres per a l’educació emocional