Sobre aquest llibre

Tots podem brillar en l’univers propi que ens envolta.

La Nit és nova a l’institut. No li agrada. S’hi avorreix i s’hi sent sola. Però l’Arnau, un jove savi astrònom, ha llogat les golfes de casa i ara viu amb ella i la seva mare. La Nit se sent perduda i l’Arnau coneix el llenguatge dels estels. Junts inventaran llegendes per a noves constel·lacions i trobaran la clau que obre totes les portes.

Una novel·la màgica que estableix connexions entre informació sobre estels, constel·lacions, mites grecs i llegendes amb la història de la protagonista anomenada Nit. Al llarg de les 190 pàgines, la Nit viurà una gran aventura, esbrinarà per què té un pare absent, redescobrirà la mare i coneixerà l’amistat veritable. Entendreu la història del seu passat i per què, de vegades, mirant al cel, podem trobar respostes a moltes de les preguntes que ens fem.

Constel·lacions és un viatge, una aventura, una història de pèrdua i de descobriments. On la família veritable, també, és la que nosaltres escollim.


“Avui, quan he apagat el llum, la foscor m’ha caigut a sobre, suau i càlida com una manta d’hivern. Aquesta nit el nom que em va posar el pare ja no és un nom estrany del qual hagi d’avergonyir-me. Ara és un nom ple de misteris per descobrir.”Sobre l’autor.

Quim Torres. Va néixer a Castellserà. És un apassionat de l’art d’explicar històries a través del dibuix. Des de l’any 2011 viu a Barcelona, on ha cursat un postgrau d’il·lustració a l’escola Eina. El seu treball com a il·lustrador s’ha publicat en diverses editorials dins i fora del territori nacional. Actualment compagina la il·lustració editorial amb la creació de tallers en què utilitza el dibuix com a eina d’autoconeixement.

OPERA PRIMA, ens agrada el nou talent.
Constel·lacions
és la seva primera obra literària com a escriptor. També ha estat el creador de les il·lustracions.

“L’univers no seria gran cosa si no fos la llar de la gent que estimes.”
Stephen Hawking

 

  • Un llibre per a: Descobrir que la veritable família, també, és la que nosaltres escollim
  • Edat recomenada: A partir de 9 anys
  • Autor: Quim Torres
  • Il·lustrador: Quim Torres
  • Col·lecció: Petites Joies per a Grans Lectors