Sobre aquest llibre

Benvinguda, Lupe és una meravellosa obra il·lustrada que ens parla sobre la importància de mostrar-nos al món tal com som.

La família de la Lupe és nova al bosc. Totes les llebres estan molt contentes, totes… menys la Lupe. A ella li fa vergonya donar-se a conèixer… I si no cau bé? I si no agrada? Treballarà de valent teixint-se disfresses, provarà de fer-se passar per
altres animals sense èxit. I si al final la solució fos ser un mateix?

 

Benvinguda, Lupe va ser guanyadora del Premi Lazarillo 2017 en categoria de millor àlbum il·lustrat. El jurat en va destacar “de forma unànim el perfecte equilibri entre il·lustració i text, tot creant una història rodona, amb sentit de l’humor i una gràfica molt personal.” Aquest és el primer projecte publicat d’Eva Palomar.

 

La diversió no s’acaba amb el llibre! Segueix jugant amb la Lupe. Descarrega-t el joc a l’apartat de Descàrregues. Anar-hi.

Sobre l’autora.
Eva Palomar. (Barcelona, 1990) és graduada en Disseny Gràfic a Bau, Centre Universitari de Disseny de Barcelona, ​​i va completar la seva formació en Teesside University (UK) cursant una especialització en il·lustració. Des de 2013 realitza projectes molt diversos, des de il·lustració editorial, disseny de marca, fins a cartells i il·lustració d’àlbum infantil.

  • Un llibre per a: Descobrir la importància de mostrar-nos tal com som
  • Edat recomanada: A partir dels 4 anys
  • Autora/I·llustradora: Eva Palomar
  • Col·lecció: Llibres per a l’educació emocional